Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd stod for dagens pressebriefing, og han havde tre sager, som han fremhævede fra Fredericia.

Den første fandt sted torsdag klokken 00:38, hvor en 30-årig fredericianer blev standset på Gl. Landevej. Det viste sig, at han kørte bil i frakendelsestiden, og det blev han derfor sigtet for.

Torsdag klokken 15:41 blev to mænd sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det skete på Indre Ringvej ud for nummer 19. En 48-årig mand fra Fredericia var kommet op at skændes med en 40-årig fredericiansk mand. Konflikten handlede om uenighed om penge efter en handel, og så endte de med at slå ud efter hinanden. Begge mænd blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den sidste hændelse skete på Vestre Ringvej på cykelstien torsdag klokken 18:25. En 29-årig fredericiansk kvinde var ude at cykle, da en  sort scooter med to personer på kørte forbi hende og stjal en stor mørkegrå sportstaske, hvor der var træningstøj og flere smykker i. Kvinden har ikke noget signalement af de to gerningsmænd.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer