Den ramte kvinde på 41 år blev hurtigt indbragt til behandling på sygehuset i kritisk tilstand, hvor hun kort efter afgik ved døden. En 52-årig mistænkt mand er blevet anholdt af politiet.

– Vi sendte øjeblikkeligt adskillige patruljer til stedet, der i øjeblikkeligt arbejder i området, siger vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov.

– Derfor kan vi på nuværende tidspunkt ikke gå i detaljer med omstændighederne omkring denne tragiske hændelse, men vi arbejder på højtryk for at klarlægge, hvad der sket før, under og efter.

Vicepolitiinspektøren forklarer, at politiets opgaver lige nu – efter at have afspærret området – er at sikre området, undersøge gerningsstedet, foretage afhøringer af vidner samt forskellige forhøringer i området.

– Vi har mange efterforskningsskridt foran i de kommende timer og dage for at få det fulde overblik, understreger Anders Uhrskov.

Nordjyllands Politi opfordrer alle, der har set noget eller har andre oplysninger i sagen til at ringe til poltiet på telefon 114:

– Ring hellere til os en gang for meget end for lidt.

Den anholdte 52-årige er sigtet for drab. Den afdøde og den mistænkte har en relation til hinanden.