Kurt’s Kaffebar har valgt at støtte op om de offentlig ansatte ved at få sat et skilt op på kaffebaren til støtte for deres kamp.

OK18-stormødet blev i torsdags afholdt i MesseC, og i den forbindelse var repræsentanter rundt i Fredericias gader og stræder, hvor de ville have butikkerne til at vise deres støtte.

En af de steder, der blev aflagt besøg, var Kurt’s Kaffebar.

Beviset på Kurt’s Kafebars støtte til #enløsningforalle. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Vi blev spurgt, om vi ville have et skilt op, og det sagde vi ja til. Det har ikke noget at gøre med vi støtter dem mere end andre ting. Vi havde sagt ja til de fleste, der kommer og spørger om sådan noget,” siger indehaver af Kurt’s Kaffebar, Ismail.

Ved OK18-stormødet fortalte Stella Andersen følgende om arbejdet med at være ude ved byens butikker:

“Vi havde havde fine dialoger med folk, selvom vi var nervøs. Vi havde også fine dialoger med dem, der sagde nej til at støtte op om det. Vi havde nogen nogen, der sagde nej, indtil vi tog en dialog med dem – dem havde vi faktisk nogen stykker af,” siger Stella.

Hvad siger man til dem, der siger nej?

“Så smiler man, og siger kan du have en rigtig godt dag, og løber tilbage til de 10.000, der venter på os,” lød svaret fra Stella, der blev fulgt op med højlydte klapsalver i MesseC.

“Hvis man er modig gør man det selv, og går ned i butikkerne, alle stede. Man smiler og siger, hvor man kommer fra, hvad er det vi vil kæmpe for. Hvis man ikke er så modig, så går man to eller tre afsted. Man skal acceptere, at nogen siger nej, og så smiler man og siger god dag, og så skal man være glad for alle dem, der siger ja. Det er dem vi skal bruge til at vise, at vi støtter sammen,” forklarede Stella endvidere.