De høje temperaturer har ramt Danmark, og mange danskere tyer til at være udendørs med en kold drink. Derfor lancerer Kurt’s Kaffebar som noget nyt, at man kan bestille iskolde drinks, der egner sig særligt godt i sommervarmen.

Danskerne brokker sig når det regner, og når solen skinner valfarter danskerne ud i det gode vejr – og brokker sig over solens varme. Men der findes gode tips til, at nyde solen.

Et af dem er at finde en kold drink, og det kan man nu finde hos Kurt’s Kaffebar. Bag disken står evigt smilende Emil, der har en fortid som bartender, og mixer lækre sommerdrinks til de tørstige fredericianere.

Gin er meget moderne, og en af mine personlige favoritter er en Gin Hass, en drink som også vinhandlerne kan mærke er meget populær. Den friske sommerdrik er også at finde som en del af Kurt’s Kaffebars nyeste satsning.

Desuden er den evige klassiker Mojito, at finde på det nye drinkskort. Den friske smag af mynte og de knuste isterninger egner sig særligt godt til sommervarmen!

De første to til at smage kreationerne fra Kurt’s Kaffebar var Martin Petersen og Linn Mikkelsen. Tilbagemeldingerne er meget positive, ja faktisk kaldte Linn dem for de bedste drinks hun nogensinde havde fået.

Det må siges at være en blåstempling af det nyeste tiltag hos den travle kaffebar.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia