Kunstneren Jes Brinch, der uden overdrivelse kan betegnes som lidt af en provo og ballademager, kommer til Vejle. Mød ham til årets sidste ’artist talk’.

Det skabte stor mediebevågenhed, da kunstneren Jes Brinch brændte en installation med børnehaveinventar og udstillede 18 smadrede biler, en campingvogn og en HT-bus på Kongens Nytorv i København.

Men hvem er manden bag de voldsomme idéer? Og hvad vil man som kunstner udtrykke, når man vælger at brænde børnehaver og smadre busser?

Det kan vejlenserne og andre interesserede finde ud af, når Jes Brinch besøger Engelsholm Højskole onsdag den 25. november klokken 19.30. Arrangementet finder sted i samarbejde med VejleMuseerne – Kunstmuseet.

 

Anti-autoritær

Jes Brinch er født i 1966 og uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1992. Han har blandt andet været med til at drive det kunstnerstyrede udstillingssted ’Baghuset’ i København.

Med sin anti-autoritære attitude stiller Jes Brinch spørgsmålstegn ved kunsten. Og nu får alle andre chancen for at høre ham fortælle om sin opfattelse af verden og kunsten og ikke mindst stille spørgsmål til ham.

 

Tid og sted:

Onsdag den 25. november klokken 19.30

Engelsholm Højskole

Pris: 100 kroner

Medlemmer af Kunstmuseets Vennekreds eller Engelsholms Venner: 50 kroner

Billetter bestilles på højskolens kontor telefon 75 88 35 55 (hverdage 8-15) eller engelsholm@engelsholm.dk