Fredericia Kunstforening afholdelse af den årlige generalforsamling, foregik i går aftes i omgivelserne af foreningens største udstilling nogensinde, nemlig den folkekære Henry Heerup i Kulturcenter Kongensgade 111 i Fredericia.

Indtil videre har foreningen i udstillingsperiodens erhvervet sig ikke mindre end 30 nye medlemmer, og derfor rummer i alt godt 400 medlemmer plus 22 erhvervsmedlemmer. Især har de tre foredragsaftener om Heerup i samarbejde med Spar Nord, GF Forsikring og Folkeuniversitetet, trukket nye medlemmer til. Fortsætter interessen for udstillingen de sidste dage frem til søndag, hvor udstillingen igen tages ned, forventer bestyrelsen at runde ca. 1300 besøgende i de tre uger, som udstillingen har været vist.

Det glæder bestyrelsen, at udstillingen er også nået ud til den yngre generation, idet 6 skoleklasser har valgt at kigge forbi Kulturcenteret i Fredericia.

Det viser sig, at udstillingen har været i søgelyset i store dele af landet, og den fortjener bestemt også et besøg, og som sagt kan nås frem til og med søndag i denne uge, Det er i øvrigt den største udstilling Heerup Museet nogensinde har haft ude af huset i Rødovre, så det er en unik mulighed at se så mange værker samlet i Jylland.

Allerede kl. 18.30 begyndte medlemmer at møde ind til Fredericia Kunstforenings populære generalforsamling, og endte som vanligt med endnu en besøgsrekord, som denne aften sneg sig på små 200 fremmødte.

Generalforsamlingen blev indledt af Tim Halvorsen og Uffe Steiner, som fortalte om hvorledes kunstens tænkes ind som byudviklingsværktøj i den nye kanalbydel ved havnen i Fredericia.

Formand Poul Jakobsen fortalte om et travlt 2018 med 5 udstillinger, hvoraf to meget store udstillinger såsom Jens Galshøit og Per Kirkeby. Det er planen, at foreningen fremadrettet etablerer mindst 1 stor udstilling hvert år.

Fremlæggelse af regnskab viste et pænt overskud for året samt forøgelse af egenkapitalen.

Efter en pause med lidt sødt til ganen, blev årets indkøbte kunst udloddet, hvorefter 16 glade medlemmer kunne bære deres flotte nyerhvervede værker hjem.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen