Afhængighed er den bedste beskrivelse, når man taler med kunderne i Sal Sal Sandwich og Döner Kebab i Jyllandsgade. Kasper Klinch kører fra Herslev og ind til Fredericia for at smage på de gode retter fra Sal Sal. Det glæder den 27-årige Armin Ahmadi, der passer stedet denne tirsdag. 

Sal Sal Sandwich og Döner Kebab åbnede i august 2017 og ejes af Nasem Shadab. Siden starten har der siddet folk ved cafeborderne foran restauranten i Jyllandsgade skråt overfor rådhuspladsen.Sal Sal Sandwich og Döner Kebab har et kontinuerligt flow af gæster. Det forstår Kasper Klinch godt, som Fredericia AVISEN møder under interviewet med Armin Ahmadi.

Kasper Klinch fra Herslev elsker Sal Sals kebab.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Det smager godt, man kommer i godt humør af både maden og betjeningen. Råvarerne er sublime. Jeg går på HHX i Vejle, men når chancen byder sig, så rammer jeg Fredericia for at spise her. Alt er frisk og hvis du spørger mig, så er kebabben byens bedste og deres tzatziki, mmmm den er god. Tilbehøret er sundt og smager af mere. Der er ikke noget at komme efter,” siger Kasper og smiler til Armin.

“Vi er da meget glade for, at kunderne er glade for vores mad. Sådan skal det være. Det går godt, så det er bare med at blive ved,” siger Armin.

Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Kasper spørger om, Armin kan mikse pommesfritterne og kebabben i dag, “altså ryste det rundt”, siger Kasper. “Ja, det kan jeg godt i dag,” siger Armin og griner.

Kebabben kører i baggrunden på det store stativ, hvor den grilles. Armin skærer løbende af den store kebab, og duften af krydderier, lækkerier og sydlige himmelstrøg breder sig til hele lokalet og folk på gaden udenfor dufter også med.

Armin fylder køledisken op med alt fra kål til interkontinentale grøntsager. “Vi har gæster i alle aldre, så det er godt, at der er noget for en hver smag,” siger Armin og ønsker mig en god dag, da jeg forlader restauranten.

https://danbolig.dk/butik/fredericia