En kunde og personalet blev uenige ved drive-in på McDonald’s på Vejlevej, og det endte med, at en 51-årig mand sendte en spytklat afsted og ramte to ansatte fra restauranten.

Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens døgnrapport, og han kunne fortælle om to episoder fra Fredericia i det forgangne døgn. Den første fandt sted tirsdag klokken 10:45 på Erritsø Fællesskole afdeling Bygade, hvor en lærer havde lagt sit nøglebundt på et musikskab i hallen, hvor vedkommende underviste 20 elever i gymnastik. Da timen var ovre var b-nøglen fjernet fra nøglebundtet, og man endte med at tale med en SSP-medarbejder omkring det. Nøglen endte dog med at blive fundet i et klasseværelse.

Tirsdag klokken 13:52 på McDonald’s på Vejlevej var en 51-årig fredericiansk mand kørt i drive-in. Han endte med at blive uenige med personalet, og det endte ud med, at den 51-årig mand spyttede og ramte to ansatte fra McDonald’s. Politiet kom til stedet og sigtede manden for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer