Fredericia AVISENS Kulturredaktør har kigget Rock Under Broens 2020-program igennem. Han mener ikke, at der er mange en eller to-dagsfestivaler, der kan prale af så stærke navne.

Fredericia AVISEN har sat vores Kulturredaktør, Thomas Lægaard, i den varme stol, hvor han ser frem mod Rock Under Broen 2020.

“Sidste år var jeg ikke oppe at ringe, men ude med riven på den gode måde. Jeg var selv på festivalen, som var en fantastisk fest, der var udsolgt – og det bliver den igen den her gang. Det virker som samme koncept fra tidligere år, men det er skruet op. Den gennemgående masse af navnene er stærke,” siger Thomas Lægaard og kommer ind på de forskellige kunstner, som han har opdelt i kategorier:

“Jeg har taget Hjalmer for sig selv, da han er et ungt stjerneskud. Han har spillet mange gange i Fredericia og Middelfart indenfor det seneste stykke tid. ham glæder jeg mig til.”

“Blandt de ældre og sikre valg er der Queen Machine. Når man ikke kan få Queen ud, er det en god fortolkning og de er garant for en god rockfest. Og så er der Malurt med Michael Falch i spidsen. Michael har spøgt meget i det lokale forum i de seneste år, og ham er der nok mange, der gerne vil høre. Jeg har et par numre, som jeg glæder mig til med ham, men ellers er det ikke noget jeg kommer for at høre.”

“Jeg har tidligere savnet noget urbant, og det kommer med Morten, der altid leverer en stor fest. Og er der noget man ikke kommer til at savne, så er det de store danske navne. Der kommer Seebach, Nik & Jay og Dizzy, som er sikre danske navne. Mange der holder den slags festivaler her kan ikke prale af at have så stærke navne på til samme festival.”

“Og så er der Scarlet Pleasure, Alfabeat og Carpark North. Alfabeat har været usynlige i Danmark i nogen tid, men de har været fremme i udlandet og er personligt et band, som jeg glæder mig til. Det her program, som der er strikket sammen, er noget man sagtens kan være bekendt.”

Hvad glæder du dig mest til?

“Hvis der er et anlæg, som kan spille op med vind og blæst, så glæder jeg mig til Morten. Plænen bliver omdannet til et dansegulv, og jeg drømmer selv om Rave Under Broen, så det er noget jeg ser frem til. Ellers er der Hjalmer og Alfabeat på min liste,” siger Lægaard, der ikke giver folket noget valg, når spørgsmålet går på, om hvorfor man skal købe billet til Rock Under Broen 2020:

“Det skal man bare, der er ikke noget at diskutere. Det er en lokal kulturinstitution, det er ligesom når man går i tivoli om sommeren,” slutter Kulturredaktøren.

Vi ses til Rock Under Broen 2020.

Www.eventc.dk

Leave a Reply