Dagens helt store samtaleemne er forældreintra. Regeringens stresspanel vil afskaffe det og det er helt fint med Fredericia AVISENs kulturredaktør, som har lavet en film om emnet. Er du enig i, at det burde afskaffes?

Som filmen helt ærligt afslører, så starter dagen med et opkald til skolen for at få et nyt password, da appen på telefonen ikke mere huskede på mine indtastede forudindstillinger. På skolen lød det helt normalt og ikke et opkald, som lå helt fjernt, der gik under to minutter, så havde jeg nye koder og fik opfrisket mit brugernavn. Jeg kunne godt huske brugernavnet med lidt hjælp fra den flinke sekretær på min søns skole.

Kulturredaktøren taler om sit forhold til forældreintra.

Sjovt nok kan jeg huske alle mine andre koder, jeg har aldrig rigtigt fået et lige så stærkt forhold til forældreintra som jeg har til min netbank, mail eller Facebookkonto for ikke at nævne min tv-app.

Jeg har aldrig været den store fan af forældreintra, men jeg er fan af, at min søn går i skole og møder glad op hver dag til undervisning. Jeg har stor tillid til at lærerne og ledelsen kan formidle og administrere læring og ansvar på min søns vegne. Skulle det være, at han har jokket i spinaten eller skal medbringe en bold på en given dag, så synes jeg, der er god læring i at komme hjem og aflevere beskeden personligt til sine forældre.

Jeg er ikke god til at tjekke forældreintra dagligt, det er ikke fordi. jeg ikke er interesseret i min søns skolegang eller ikke vil involvere mig. Derfor er det kærkomment, at Regerings stresspanel foreslår at afskaffe forældreintra.

“Forældreintra stresser lærere, elever og forældre”, siger formanden for regeringens stresspanel Anette Prehn.

Regeringens stresspanel består af 11 eksperter.

Luk Forældreintra og drop den kommende afløser for det, sådan toner det ud på medierne i dag, efter, at formanden for Regeringens stresspanel, Anette Prehn, kom med den opfordring og budskab i Politiken.

En ting er mig som kulturredaktør og far, og en anden ting er Regeringens nedsatte stresspanel, men hvordan ser du på forældreintra?

Er det et værktøj du bruger eller hænger det dig som forældre langt ud af halsen?

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere