Torsdagens KUK-Dag på Kirstinebjergskolen, afd. Indre Ringvej, havde flere deltagere end nogensinde og tjente flere penge end nogensinde. Overskuddet går til forbedringer i skolegården.

Afdelingsskoleleder Steen Andersen havde medbragt en megafon for at sikre, at hans velkomst blev hørt af alle fremmødte deltagere.
Foto: Carsten Gotlieb

For første gang blev KUK-Dag afholdt på en hverdag, og for første gang var der deltagelse af alle skolens klasser og lærere. Det var med til at sikre et deltagertal på mellem 300 og 400, selvom der i modsætning til tidligere år ikke var noget loppemarked og selvom vejret torsdag eftermiddag var temmelig vådt.

5.c’s Beauty Salon lavede negle, sminke – og farvede mange af drengenes hår.
Foto: Carsten Gotlieb

I stedet havde alle klasser lavet tombolaer, hvor man kunne spille om gevinster – og kage. Der kunne også købes bl.a. kage, pizza og pølsehorn. Men dagens store hit var lodseddel-tombolaen, hvor 5.a havde samlet 200 præmier hos lokale erhvervsdrivende. En anden publikumstræffer var Beauty Salon, som både sminkede, farvede hår og lavede ansigtsmaling. For slet ikke at nævne SFOens skumfiduser over kul og frisklavede popcorn.

Dagens publikumstræffer til KUK-Dag var 5.a’s tombola med masser af præmier.
Foto: Carsten Gotlieb

Tombolaerne i kombination med en auktion over sponsorgaver skaffede i størrelsesordenen 20.000 kroner, som skolens Afdelingsråd vil donere til projekter, som kan forbedre skolens udemiljø i bl.a. skolegården.

Skolegården på Indre Ringvej kan se frem til et løft, efter KUK-Dagen indtjente et pænt overskud, som skal bruges til at støtte udviklingen af skolens udemiljø.
Foto: Carsten Gotlieb