Det store krydstogtskib, Disney Magic, har lagt til kajs på Esplanaden i Fredericia. Ombord på skibet er 2.700 gæster og omkring 1000 besætningsmedlemmer.

Traditionen tro var Fredericia Kanonlaug at finde på Esplanaden, hvor de bød Disney Magic velkommen med de obligatoriske tre kanonsaluter. Til stede var også 6. Juli Garden, der spillede morgenkoncert til stor applaus for de morgenfriske krydstogtgæster.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I forbindelse med ankomsten af Disney Magic, blev gæsterne budt velkommen af en by, som allerede har et særligt forhold til Disney. Fredericia Teater har efter flere store succesfulde opsætninger af Disney-musicals knyttet tætte bånd til de amerikanske eventyr. Magien fra teatret vil derfor rykke ud i gaderne, når de mange krydstogtgæster indtager den historiske og autentiske fæstningsby. Blandt andet har gæsterne muligheden for at komme behind the scenes på teateret.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Gæsterne på Disney Magic har forinden besøget i Fredericia været i København, Tallinn, Skt. Petersborg, Helsinki og Stockholm. Fredericia er sidste stop på krydstogtet, der sejler videre til den engelske by Dover, hvor det ti dages krydstogt slutter.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Disney Magic, som for første gang nogensinde besøger en anden dansk by end København, forlader Fredericia igen klokken 15:15. Se det officielle program for dagen her:

https://www.fredericiavin.dk/