ADP følger nøje udviklingen omkring Corona-virus og forbereder lige nu ekstra foranstaltninger på kajen i forbindelse med de kommende krydstogtanløb. ADPs operationelle foranstaltninger ligger i tråd med anbefalingerne fra de danske sundhedsmyndigheder samt de internationale krydstogt-samarbejdspartnere og brancheforeninger.

ADPs nuværende foranstaltninger på kajen i forbindelse med krydstogtanløb er:

  • ADP øger informationen på krydstogtkajen og opsætter informationsmateriale til krydstogtgæster
  • ADP øger informationen til medarbejdere og frivillige på krydstogtkajen, samt udleverer handsker og masker som en ekstra sikkerhed
  • ADP opsætter håndsprit på krydstogtkajen
  • ADP er i tæt dialog med agenter og turoperatører forud for anløbet

Den internationale krydstogtbranche med rederierne i spidsen har generelt meget stor fokus på sikkerhed og sundhed for deres gæster allerede før de boarder skibene.

Der er en professionel sundhedsstab på alle skibene, som løbende rapporterer, om der er er smittede ombord.

“Vi er derudover i tæt dialog med vores kolleger i havnesektoren og i brancheforeningen Danske Havne. Vi  samarbejder på tværs i branchen, så vi får den bedst mulige opstart på dette års krydstogtsæson”

Kommunikations- og Marketingschef, Tina Grønholdt Hansen fra ADP til Fredericia AVISEN.

“Vi tager det meget alvorligt, og følger dagligt op på, hvad Sundhedstyrelsen anbefaler. Det er ikke en situation, vi har prøvet før. Men vi kan ikke tage stilling på nuværende tidspunkt. Vi har morgenmøde hver morgen klokken 8, og så følger vi med i, hvad der sker og hvad vi gør. Om en uge har vi et bedre overblik,” uddyber Rune D. Rasmussen CEO ADP A/S og slår fast:

“Vi tager det meget seriøst og arbejder løbende med det. Vi gør alt for at sikre, at sikkerheden er i top, og så følger vi dagligt udviklingen, og nye operationelle tiltag kan derfor forekomme.”

Først krydstogtskib, der gæster Fredericia, er Viking Star. Skibet anløber den 28. marts. Skibet har plads til 930 gæster og 602 besætningsmedlemmer.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
7 måneder siden

Forbyd den ar ligge til havn i Fredericia!