Forside Erhverv Krydstogtskib fra AIDA Cruises anløber Fredericia lørdag den 16. juni.

Krydstogtskib fra AIDA Cruises anløber Fredericia lørdag den 16. juni.

DEL

Årets krydstogtsæson i Fredericia byder på anløb fra flere nye rederier. Når krydstogtskibet AIDAcara anløber lørdag den 16. juni, så er det første gang, at krydstogtgæster fra AIDA bydes velkommen til fæstningsbyen. AIDA Cruise er et tysk rederi, som er en del af Carnival Corporation. Skibet har en markant udsmykning, som vil vække opsigt, når det lægger til kaj.

AIDAcara lægger til kaj dagen efter, at Fredericia ekstraordinært har haft besøg af MSC Preziosa fra rederiet MSC Cruises, som også er et nyt rederi på Fredericias anløbsliste.

De ca. 1186 passagerer og 360 besætningsmedlemmer bliver budt velkommen om morgenen med musik og kanonsalut samt af byens borgere og en stor gruppe af trofaste frivillige hjælpere på Kastelkajen i Kanalbyen. Fredericia vil summe af liv hele lørdagen, og de mange gæster vil fylde byens butikker, restauranter og caféer.

VM-stemning
Lørdag den 16. juni er dagen, hvor det danske fodboldlandshold har sin første kamp i VM- turneringen. De tyske krydstogtgæster vil i den anledning blive mødt af en by indhyllet i fodboldfeber. Fra kajen, over JB Nielsens Plads og op igennem Gothersgade vil gæsterne blive modtaget med alle former for underholdning, fodboldstemning og markedsboder mv.

Der er inden anløbet kun solgt en enkelt panorama-bustur rundt i området omkring Middelfart og Fredericia, og derfor vil mange af de 1186 gæster tilbringe dagen i byen.

AIDAcara er på krydstogt i Baltikum/Østersøen og har inden ankomsten til Fredericia været i København. Efter Fredericia sejler skibet til Kiel, som er sidste destination.

AIDAcara anløber lørdag den 6. juni kl. 8:00 og lægger fra kaj igen kl. 19:30.

https://danbolig.dk/butik/fredericia

DEL