Søndag d. 11. august afholdes Havnen for alle, hvor Brian Nuppnau er primus motor. En af dem, der bakker op om arrangementet, er Sanne Døssing, der har er indehaver af Krølhjernerne i C-byen.

I C-byen er det kotume, at man bakker op om arrangementer, der arrangeres på havnen, og lige netop det arrangementet Havnen for alle er noget, som står Sanne lidt mere nært end hvis det var noget andet.

“Jeg arbejder selv med voksne og udviklingshæmmede, så på den måde giver det rigtig god mening for mig at bakke op om det. Vi viser med det arrangement, at Fredericia kan alt. For ti år siden troede ingen, at Fredericia kunne noget som helst, ikke en gang os, som boede her,” siger Sanne Døssing og fortsætter:

“Man kan se kontrasten den dag i dag. Man kan man bare kigge forbi, og så er et arrangement som Brians stablet på banen.”

Udover at Krølhjernerne holder åbent i deres container, så vil der også være aktiviteter ude foran.

“Pandekagemanden kommer, der vil være aloe vera-produkter, jeg har sørget for at mine folk saver i træ og der kommer andre workshops ude foran,” siger Sanne og fortsætter:

“Det er en del af det, når vi åbner, at vi viser, hvad vi kan og støtter op om det, som kommer. Vi kan bære alle mulige arrangementer hernede, og vi har et samarbejde med hinanden på kryds og tværs. Vi har det lidt som en by i byen,

Sanne Døssing understreger samtidig, at butikkerne i C-byen har et godt samarbejde med Fredericia Shopping og lignende, når der er arrangementer andre steder i byen.

“Når der er julemarked på torvet, så rykker vi derop, og når Madsby holder noget, så rykker vi derud, fordi vi er vejrbestemte hernede. Så i stedet for at konkurrere med de andre, så støtter vi op om hinanden og viser hvad vi kan,” slutter Sanne Døssing.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her