I går aftes meddelete Inger Støjberg på Instagram, at hun trækker sig som næstformand for Danmarks Liberale Parti, Venstre. Samme aften har partiets tidligere næstformand, der selv var i en voldsom formandsstrid med Lars Løkke Rasmussen, givet sin støtte til Jacob Ellemann og samtidig skrevet, at Inger måtte gå. Dertil kommer en lille bemærkning, hvori man muligvis finder en årsag til, at Støjberg måtte gå. Han skriver blandt andet.

“Jeg mener, at uanset om vi taler om mennesker eller mink, så skal loven overholdes.”

Se hele opslaget her

Læs også

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jørgen Deleuran Hansen
Jørgen Deleuran Hansen
19 dage siden

Jeg håber at venstres mandater bliver halveret, Jacob Ellemann er ingen leder, han er bare en ynkelig radikal politiker, som ALDRIG bliver til noget.
Jeg Håber at Støjberg, skifter til Nye Borgerlige, for det er Danmarks Fremtid

Jesper
Jesper
19 dage siden

Det er syret som tingene kan skifte. Da Hans Engell torpedered betonklodsen, var det som en bæverdæmning der blev bombet, hvorved vandet strømmede fra K til V.
Nu har Ellemann junior selv færdigbygget dėn dæmning som Løkke påbegyndte, og monteret 8 dykpumper i søen.

Min stemme kan V desværre ikke miste, jeg havde allerede fået nok i 2014.

Jeg forstår ikke at V er fyldt med radikale. Er der for dårligt at leve (for få taburetter) i R, når man nu er vokset op i V.
Er det måske for besværligt at tilkæmpe sig underhold (en taburet) dér hvor man retteligt hører hjemme, end det er at få indført ens ønskestyre (overbevisning) dér hvor man tilfældigvis opholder sig…