Fredericia Krisecenters støtteforening er, af gode grunde, blevet nødt til at udskyde deres generalforsamling til efteråret. Men samtidig fortæller de også, at der fortsat er et stort behov for støtte til kvinderne – og man kan ikke støtte med penge man ikke har. Derfor kommer de med en opfordring, der giver stor glæde hos modtagerne.

“Vi oplever stadig stort behov for at kunne støtte kvinderne. Det gælder både, når kvinderne flytter i egen bolig efter et ophold på krisecentret, men også når kvinderne søger i sikkerhed på krisecenteret. Her er der flere af kvinderne, der kommer helt uden penge og uden andet tøj, end det de går og står i”, skriver formand Kirsten Berntsen i det månedlige nyhedsbrev.

“En barsk situation, når man står med sine børn og skal have en dagligdag til at køre. Det tager tid at komme igennem systemet, da de enkelte sager ofte er meget komplicerede, så det har været godt at kunne støtte i disse akutte situationer”, forsætter hun.

“Men den fortsatte støtte til kvinderne kræver, at vi har penge at støtte med. Vi er derfor meget afhængige af den hjælp, vi kan få gennem jeres medlemsbidrag og gennem donationer. En ting er i hvertfald sikkert. Der giver stor glæde og taknemmelighed, når det er muligt at imødekomme de enkelte ansøgninger. Så pengene er i den grad givet godt ud, når vi måler på kvindernes tilfredshed”, lyder det afslutningsvist fra Berntsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer