Frederik Krarup har smidt skinnen, som han fik på i forbindelse med hans skade i ledbåndet, og er begyndt at træne en lille smule med resten af FHK-truppen.

Julen er ovre, og det er tiden for Krarup med en skinne på også. Han var således torsdag med på træningsbanen, da FHK havde første træning efter julepausen.

“Jeg har smidt skinnen, og skal nu have noget mere stabilitet i knæet før jeg kan være helt med. Fysioterapeuterne har lavet en plan for mig, og den følger jeg nøje. Målet er, at jeg skal træne fuldt med i hallen fra d. 1. februar, og så må vi se, hvornår jeg er på banen igen,” siger Frederik Krarup til Fredericia AVISEN.

Det er kort tid siden Krarup har smidt skinnen, og hele processen er noget, som man skal passe på med at forcere. Det er Krarup fuldt opmærksom på, og det er derfor kun enkelte øvelser, hvor han ikke indgår i nærkampe, som han deltager i.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce

“Det er vigtigt for mig at holde skulderen i gang, og det er rigtig dejligt at være sammen med holdkammeraterne til træning i stedet for kun at lave øvelser alene. Det er med til at løfte mit humør også,” fortæller Krarup.

Lige siden skaden har FHK-playmakeren forsøgt at engagere sig under kampene, hvor han kommer med input.

“Det er meget specielt, og min puls er også højere, end hvis jeg var med på banen. Jeg prøver at holde mig tæt på holdet, og jeg hjælper alt det jeg kan i eksempelvis halvlegen. Jeg mener selv, at jeg har et ret godt håndboldhoved, og kan derfor komme med taktiske input løbende til særligt angrebsspillet,” forklarer Frederik Krarup, der ikke tidligere har haft længerevarende skader.

“Jeg har ikke prøvet det før. Det jeg har været ude med i længst tid har været en fiber, og det er jo ingenting i forhold til det her, som tager tre-fire måneder at komme sig over,” udtaler Krarup og afslører, at man som håndboldspiller godt kan gå til den med julemaden, selvom man spiller på højt niveau:

“Det er ikke sådan, at man behøver holde igen med maden. Der er også selvtræning med løb og styrke i løbet af julen, så det er ikke fordi, at man ligger helt stille,” lyder det fra Frederik Krarup med et smil.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce