FHKs Frederik Krarup fik et minde, som han højst sandsynligt sent vil glemme, og som vil blive noteret i “bogen” over, hvem han skylder noget.

Det skete, da han efter FHKs sejr på 31-26 mod Stoholm fik en omgang kanel af holdkammeraterne og HK Ultras.

En særlig jysk tradition foreskriver, at man i forbindelse med sin 25 års fødselsdag skal have en omgang kanel, hvis man ikke er gift, og den tradition holder man i FHK.

Efter sejren gik FHK ind i deres omklædningsrum, og afrundede kampe på traditionel vis med bemærkinger fra trænerteamet og sejrsråb.

Efterfølgende havde HK Ultras taget opstilling ude foran omklædningsrummet, hvor de var blevet inviteret med til at give Krarup kanel. Ultras havde hentet baljer med vand, mens holdet og de øvrige fra Ultras havde taget opstilling på et lille græsareal for, at omklædningsrummet ikke skulle blive bombarderet med kanalen.

Frederik Krarup kom ud med hænderne bundet på ryggen, og så blev der ellers helt vand udover ham fra Ultras af, mens spillerne stod klar med kanalen efterfølgende. En enkelt spiller bidrog ekstra til “festlighederne”, da der også røg pepsi ud over Krarup til hans store fortrydelse.

Det bliver en sejr, som 25-årig Frederik Krarup sent vil glemme, og mon ikke, at det er blevet noteret i bogen, hvem der fylder 25 år næste gang. Han bliver ikke snydt af Krarup, det kan være helt sikkert.

Se her video af seancen: