En mand chikanerede en fører af en varebil og endte med at slå til sidespejlet på bilen så det blev ødelagt.

På Agertoften i Middelfart var der fredag klokken 09:44 en mindre brand. Forudrettede havde en mindre brand i køkkenet med sodskader til følge på vægge, gulve og loft. Hvad branden skyldes fremgår ikke af Fyns Politis døgnrapport.

På Fennikelvej har der været indbrud i privat beboelse. Det er sket mellem fredag klokken 02:00 – 02:30, hvor et vindue er blevet knust og man har stjålet figurer. Der har ligeledes været indbrud i Smedegaard i Middelfart, og det er sket mandag klokken 02:41, hvor en rude er knust og der efterfølgende er blevet stjålet en lampe. Også i Gelsted har der været ubudne gæster. Mellem fredag d. 19. februar klokken 12:00 og frem til d. 24. februar klokken 10:00 har der været indbrud på Gelstedvej, hvor man har opbrudt et vindue og stjålet en internetrouter, forstærker, højttaler og en trådløs mikrofon.

På Havnegade har der været tyveri fra en personbil. Det er sket mellem d. 24. februar klokken 14:00 og d. 25. februar klokken 08:00. Forreste venstre siderude er blevet knust på en Volkswagen UP årgang 2015, og fra bilen er der stjålet en GPS-skærm.

Lørdag har der været et færdselsuheld, hvor der har været en sag om spirituskørsel indblandet. Det skete på Højskolevej, hvor part 1 kom kørende ad Højskolevej i sydlig retning og svingede til venstre ad Strib Landevej. Part 1 kørte frem for ubetinget vigepligt hvorefter, at part 2, som kørte ad Strib Landevej i sydøstlig retning, påkørte part 1. I forbindelse med uheldet var der ingen personskade, men det viste sig, at part 1 havde en promille på over det tilladte.

Fredag ved 11-tiden fandt der en hærværksepisode sted i Gelsted. Forudrettede kørte i sin firmavarebil ud fra en ejendom på Gelstedvej. Føreren af en sort BMW personbil, der kom kørende meget hurtigt op bag varebilen, som blev overhalet og provokeret ved talrige nedbremsninger. Venstre sidespejl på forudrettedes varebil ved slag med knyttet næve.

Signalementet af gerningsmanden: Mand, 30-35 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Langt til mellemlangt gult hår, som var samlet i en lille hestehale, farvede tatoveringer på begge over- og underarme, blå øjne, lyst/gulligt fuldskæg., Talte: Dansk. Iført: En lys undertrøje, 3/4 lange bukser lys armyfarve.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer