Koolbandi har i den seneste måned haft udstilling i Kranknau Kunsthalle på Skibsbroen i Kanalbyen. Nu takker han af for denne gang og overlader stafetten til Sylvest Jeppesen.

De tre lokale kunstere, Koolbandi, Sylvest Jeppesen og Emil Staggemeier udstiller i Kranknau Kunsthalle fra juli-september, hvor de tre kunstere har en måned hver.

Annonce

Vi har mødtes med Koolbandi på hans lager, hvor vi har talt om måneden med hans udstilling.

“Det har været en måned, hvor jeg har måtte knibe mig selv i armen nogle gange på både god og dårlig vis. Det gode er, at der kom rigtig mange menensker forbi, og der har været stor interesse og godt salg. Derfor har det været hele indsatsen værd,” siger Koolbandi og fortsætter:

“Nogle har ikke været vant til, at der er musik foran en kunsthal, og det er der kommet nogle bemærkninger omkring selvom udstillingen kun har været i dagstimerne og tidlig aften, men det skal ikke fjerne den gode oplevelse det har været at udstille. Specielt boderne på den anden side af kanalen har været glade, da det har været med til at trække folk ned i Kanalbyen. Den måned, som jeg har haft, har bevist, at lokal kunst sagtens kan være en salgsvarer, og det er noget de tyske turister har rost. De har sagt, at der har været en international stemning.”

Koolbandi på åbningsdagen af Kranknau. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Nu lakker Koolbandis udstilling mod enden, og han ser frem til at overlade den til Sylvest Jeppesen.

“Jeg glæder mig til, at min kammerat Sylvest overtager den kunsteriske stafet. Det bliver en helt anden oplevelse , men helt sikkert igen et besøg værd i Kranknau. Jeg har selv fået blod på tanden til at arbejde videre og endnu hårdere med min kunst. Jeg vil gerne takke alle, der har været forbi min soloudstilling. Jeg er glad for, at Kanalbyen gav os chancen – jeg har bestemt ikke selv fortrudt det,” slutter Thomas Lægaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer