Tommy Rachlitz Nielsen, borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti i Fredericia, er glad for den friske meningsmåling fra Voxmeter, der viser, at partiet står til at tordne ind i byrådet i Fredericia, hvis der var valg i dag.

Målingen, der er udarbejdet af Voxmeter for AVISEN i perioden 25. – 31. oktober 2021 viser, at Det Konservative Folkeparti får 10,0 % af stemmerne, hvilket rækker til 2 mandater i Fredericia Byråd.

– Jeg er glad for at vælgerne belønner os, for jeg synes, vi har arbejdet hårdt på at forklare de konservative budskaber og være meget tydelige på at det konservative hold tager ansvar for oprydningen og for et bedre Fredericia. Samtidig tror jeg også, det tyder på at fredericianerne er klar til noget andet. Vi har ikke siddet i byrådet de sidste 4 år, og det tror jeg Fredericia har manglet. Men selvom det ser godt ud for Det Konservative Folkeparti, så vil vi gerne opnå mere, siger Tommy Rachlitz Nielsen.

I forrige uge meldte han sig på banen som borgmesterkandidat, blandt andet fordi han mente de øvrige blå kandidater ikke var et klart alternativ, og han gentager også nu, at han mener Fredericia har brug for en konservativ borgmester:

– De andre partier er fedtet ind i tiden under Jacob Bjerregaard. Det kan vi også se vælgerne reagerer på, når jeres meningsmåling viser, at de går tilbage. Vi har en klar målsætning om, at vi vil i byrådet og føre konservativ politik i Fredericia, og det siger vi klart og tydeligt. Det tror jeg faktisk, vælgerne belønner os for. Der er brug for et parti, der kan udvise politisk ledelse og ansvarlighed og som vil tage et opgør med den usunde politiske kultur som findes i Fredericia.

Venstre går procentvis tilbage i meningsmålingen, men på grund af valgforbundet med blandt andet Det Konservative Folkeparti, ender Venstre med at gå frem i mandater fra 4 til 5. Det tager den konservative borgmesterkandidat helt med ro.

– Vi har stadig 2 ugers intens valgkamp tilbage og det er vores klare målsætning at få overbevist de sidste vælgere om, at vi er det eneste alternativ til det siddende styre. Den detalje vil Tommy Rachlitz Nielsen fokusere på de sidste 14 dage af valgkampen.

– Vi skal have hentet det mandat over til os. Det passer også med min ambition om, at Det Konservative Folkeparti skal have 3 mandater, slutter Rachlitz.