Det Konservative Folkeparti i Fredericia har sendt en ansøgning til ”Fredericia Gruppen” efter at have set et stillingsopslag i AVISEN, hvor de søger et kvalificeret byråd fra perioden 1. januar 2022 og frem til den 31. december 2025.

Siden AVISEN blev udgivet fysisk for første gang har ”Fredericia Gruppen” ugentligt haft en annonce med, og flere af dem har handlet om, at de på vegne af Fredericia KOmune har søgt et kvalificeret byråd i perioden den 1. januar 2022 og frem til den 31. december 2025.

Nu nærmer valget sig med hastige skridt. Man kunne brevstemme frem til fredag klokken 19:00, og fra tirsdag klokken 08:00 og frem til klokken 20:00 kan man med fysisk fremmøde på stemmestederne, afgive sin stemme.

Forud for valget på tirsdag oplyser, Konservatives borgmesterskandidat, Tommy Rachlitz, at partiet har sendt en ansøgning til Fredericia Gruppen, om stillingsopslaget. Om baggrunden for ansøgningen står der følgende:

  • Den store kærlighed vi har til Fredericia og vores engagement i det lokale liv i Fredericia.
  • Vi vil kæmpe for alt lige fra erhvervslivet, sportslivet, miljøet, ældre, unge, kulturlivet til en bedre politisk kultur.
  • Vores hold favner alt fra erhvervsledere til studerende, private og offentligt ansatte, fra 19 til 82-årige, mænd og kvinder og fæstningspiger/drenge og tilflyttere, og vi har det til fælles, at vi arbejder for et bedre Fredericia.
  • Vores værdier er ordentlighed og åbenhed og vi har det politiske mod til at gennemføre det.

– Vi vil tage ansvar, og vi vil først og fremmest bruge vores indflydelse til at gøre Fredericia bedre. For os betyder det mere at få indflydelse, og vi er ikke økonomisk afhængige af honorarer fra formands-/næstformands-/bestyrelsesposter eller lignende.

– Vi vil arbejde hårdt for, at Fredericia kan favne alle og at alle vil favne Fredericia. Fredericia skal være en kommune med plads til alle. Men vi vil også stille krav. Vi skal alle yde for at kunne nyde. Og så skal vi tage hånd om dem der har brug for hjælp og omsorg. De som ikke kan klare sig selv, har fællesskabet et stort ansvar for.

– Vi har massiv ledererfaring, både fra det private erhvervsliv og fra det offentlige, og har derfor en naturlig forståelse for hvordan man leder en kommune og skaber godt arbejdsmiljø. Vi vil arbejde for mere frihed til medarbejdere og ledere og vi vil fjerne unødigt bureaukrati. Medarbejderne skal servicere borgerne, ikke udfylde skemaer og registrere, alene af kontrolformål. Vi ønsker at give vores ledere ledelsesfrihed og lade dem tage ansvar for deres respektive områder. Vi vil arbejde for at politikere laver politik og ikke bliver sagsbehandlere.

Ansøgningen slutter af med, at Det Konservative Folkeparti ser frem til en positiv tilbagemelding på ansøgningen senest den 16. november klokken 20:00, hvor valghandlingen slutter.