Det Konservative Folkeparti er nu klar til at præsentere nr. 2 på liste C til kommunalvalget i Fredericia og partiet er stolte over at præsentere Kirsten Hassing Nielsen.

”Kirsten er en kæmpe gevinst for det konservative hold til KV21” udtaler partiets spidskandidat Tommy Rachlitz Nielsen, og fortsætter: ”Hendes brede erfaring fra både det private og det offentlige gør, at hun let og hurtigt kan sætte sig ind i sagerne og gennemskue, hvor vi kan gøre det bedre til stor gavn for Fredericias borgere”.

Formanden for Den Konservative Vælgerforening, Klaus Nielsen følger op: ”Kirsten har sine klare holdninger og hendes værdier og prioriteter på plads. Jeg er rigtig glad for at kunne byde Kirsten velkommen på vores liste til KV21”.

Kirsten fortæller om sig selv at:

Jeg er 43 år og kommer oprindeligt fra Nordjylland, men flyttede fra Aarhus til Fredericia for 13 år siden, hvor jeg i dag bor med min mand og to piger på 8 og 13 år. Jeg er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2004 og har siden da haft forskellige job som juridisk konsulent, projektleder og leder i både offentlige og private organisationer. Jeg er i dag ansat som chef i Kriminalforsorgen, Nyborg Fængsel. 

Min fritid går gerne med løb og svømning, og jeg har en stor interesse for kunst, og bruger derfor gerne tid på at besøge museer i både Danmark og udlandet, og har tidligere drevet et galleri. Jeg er en ivrig skribent, og skriver løbende artikler indenfor ledelse og jura til fagblade og forskellige medier. 

Mine politiske kerneområder er kulturområdet, beskæftigelsesområdet og erhvervsområdet. I valgkampen til KV21 vil jeg derfor arbejde for at • Udvikle et stærkt kulturliv i Fredericia til glæde for alle aldersgrupper og har helt konkret en ambition om et museum i Fredericia. Jeg vil derfor lægge min energi i at skabe etaktivt kulturliv i flere dele af Fredericia Kommune, som er attraktivt for både borgerne og besøgende udefra. • Styrke beskæftigelsesområdet, så flere ledige får fodfæste på arbejdsmarkedet. Jeg vil kæmpe for, at der er en arbejdsplads for alle, og at der er de nødvendige koblinger mellem kommunens indsats og virksomhederne. Der skal hos både ledige og virksomheder være en oplevelse af et godt og smidigt samarbejde. • Skabe gode rammer for et sundt erhvervsklima. Erhvervsvenligheden i Fredericia skal op, og jeg vil kæmpe for, at både store og mindre virksomheder oplever Fredericia Kommune som en langt mere attraktiv kommune at etablere sig i, og hvor der er en oplevelse af, at tingene kan lade sig gøre, og at hjælpen er let tilgængelig. Mit store fokus er også på socialøkonomiske virksomheder, og at der i langt højere grad etableres rammer og miljøer, som gør det attraktivt at etablere socialøkonomiske virksomheder. Det styrker også en god beskæftigelsesindsats.

Generelt tror jeg på værdien af et tæt samarbejde mellem alle aktører, hvor vi vil lade os inspirere af hinanden, og hvor der er et fælles fokus på at bidrage til at løse og udvikle de samfundsmæssige vigtige opgaver indenfor beskæftigelsesområdet og kulturen. 

”Kirsten er hjertelig velkommen på den Konservative liste og jeg glæder mig til at vi, sammen med resten af holdet, skal ud og gøre Fredericia endnu mere konservativ” slutter Tommy RachlitzNielsen af.

Kirsten deltog lørdag. da det borgerlige valgforbund blev offentliggjort, hvor hun sammen med Tommy Rachlitz Nielsen, havde mulighed for at hilse på nogle af de andre kandidater.

Leave a Reply