I dag må lokalpolitikerne officielt begynde at hænge deres plakater op. Hos Det Konservative Folkeparti var det en stor dag, da de samledes for at hænge den første plakat op på Skjoldborgvej.

Det er ikke fordi den lokale spidskandidat fra Det Konservative Folkeparti, Tommy Rachlitz Nielsen, ikke har været i gang længe med sin valgkamp, men den officielle åbning markerer for ham at den sidste fase af kommunalvalget nu er startet.

– Jeg må bare sige, at jeg er glad. Vejret er med os i dag, og det tror jeg også at vælgerne vil være. Min fornemmelse er god, også på grund af de meningsmålinger, vi har set indtil nu, siger Tommy Rachlitz Nielsen.

Efter at Jacob Bjerregaard er trådt tilbage, forventes der at være mange stemmer i spil. Dem arbejder Det Konservative Folkeparti på skal gå til deres parti:

– Vi har været synlige og kritiske overfor både sagen om Fredericia Teater og havneselskabet. Men også længe inden da har vi været beskæftiget med at forklare folk, at der skal ske noget andet i Fredericia. Bjerregaard hentede også mange stemmer blandt borgerlige, og nu tror jeg de stemmer vender tilbage. Folk tænker, nu har de ligesom prøvet det, og det kom der jo ikke noget godt ud af.

Det konservative hold var samlet med højt humør, da Nielsen selv gik op af stigen med en valgplakat under armen. Når plakaterne er hængt op samles de til hygge, men allerede tidligt på formiddagen var stemningen meget høj.

– Vi glæder os jo også til at møde vælgerne i dag. På den måde markerer plakaterne jo demokratiet, men også det at folk faktisk har mulig for at stemme og være med til at vælge hvilken politik, de gerne vil have i deres by, siger Tommy Rachlitz Nielsen.

For Det Konservative Folkeparti opstiller:

Tommy Rachlitz Nielsen

Kirsten Hassing Nielsen

Henriette Camilla Jensen

Julian Infante Brahe Jørgensen

Poul Sørensen

Leif Lehmann Carlsen

Sebastian Erlandsen

Søren Bak

Tommy Rachlitz Nielsen hænger den første plakat op til kommunalvalg 2021 (Foto: AVISEN)
Stor glæde hos Det Konservative hold mens spidskandidaten hænger op (Foto: AVISEN)