Spidskandidaten fra Det Konservative Folkeparti, Tommy Rachlitz Nielsen, var i højt humør da han allerede klokken 8.15 kunne afgive sin stemme til kommunalvalget 2021 på Fredericia Gymnasium.

– Jeg tror i den grad på, at vi får et godt valg. Om det bliver 3 eller 4 mandater, der er hvor mine tanker er, sagde en veloplagt Nielsen.

Der var naturligvis ingen tvivl om, hvor stemmen skulle sættes. Tommy Rachlitz Nielsen fortæller, at han tror hans parti stiller med et stærkt hold, og at valgkampen er gået godt for Det Konservative Folkeparti:

– Det har været en lang valgkamp. Jeg trådte ind på scenen i januar 2020, og siden har jeg konstant været i gang med at gøre klar til den her dag. Så jeg er træt, men også utrolig glad for indsatsen. Nu er vi så endelig nået frem til målet.

Der kan stemmes indtil klokken 20 i aften. Herefter venter den spændende optælling af stemmerne, men optimismen er stor hos Tommy Rachlitz Nielsen, ikke mindst på baggrund af at meningsmålingerne spår et godt valg til Det Konservative Folkeparti.

Selvom Nielsen nu har afgivet sin stemme, kører han ud nogle gange i løbet af i dag, for at møde vælgerne en sidste gang i Fredericias gader.

Foto: AVISEN