Midt i januar blev det officielt, at David Gulløv ikke længere er at finde som spidskandidat for Det Konservative Folkeparti – og at han helt melder sig ud af partiet. “Jeg kan ikke se mig selv i et parti der ikke støtter mig”, lød det efterfølgende i et interview til Fredericia AVISEN. Den melding ærgrer formand for Konservative i Fredericia, Klaus Nielsen, der gerne havde set David som fortsat medlem og kandidat for Det Konservative Folkeparti.

“Vi har i Fredericia Konservative Vælgerforening forståelse for, at David er træt af, at han ikke blev vores spidskandidat, når han havde et ønske om det. Men dette er et resultat af en demokratisk afstemning ved foreningens generalforsamling, hvor et markant flertal tilkendegav, at man ønskede en anden vej. David har gjort et fantastisk stykke arbejde for foreningen, og det vil jeg sige ham tak for”, skriver Bestyrelsen i en samlet besked til Fredericia AVISEN.

“Jeg har forsøgt at få David til at blive både i bestyrelsen og på listen som nummer to, men det ønskede han ikke. David har altid været værdsat både som bestyrelsesmedlem og som kandidat, og det er med stor ærgrelse, at David valgte at forlade os som konsekvens af afstemningsresultatet. Vi ønsker ham alt det bedste, og vi noterer os, at han er på udkig efter et nyt politisk fællesskab, hvilket vi ønsker ham al mulig held og lykke med. David er et politisk menneske med et stort engagement, og vi har da også forventet at han vil fortsætte sit politiske virke”, slutter beskeden.

“Jeg ser David som en god ven, men jeg føler også at han har løjet. Det tror jeg er fordi han er ked af det, og fordi han er bitter. Jeg og hele bestyrelsen har stået bag ham, men det ændrer ikke på, at en angriber i fodbold bliver skiftet ud hvis han ikke scorer mål. Det samme gør sig gældende her. Han har ikke fået bolden i mål, og medlemsdemokratiet har valgt en anden”, indleder Klaus Nielsen vores samtale. 

“Jeg er ked af, at han for det første ikke blev spidskandidat, men modsat ser jeg også, at vi har fået en Tommy der virkelig er dygtig og ved hvad han taler om. Det har generelforsamlingen taget stilling til”, fortsætter formanden.

“Det har bare ikke været godt nok. David var heller ikke spidskandidat sidste gang, men hende der var spidskandidat trak sig, så vi gjorde David til spidskandidat”, forklarer han.

“Vi har støttet op om ham. Da vi gik ind til generalforsamlingen var vi klar over, at David nok ville nok ville blive valgt. Vi kendte ikke Tommy. Jeg havde haft en god snak med ham en uge før, hvor han havde gjort opmærksom på, at han gerne ville stille op. Det kunne jeg jo ikke forhindre ham i. Han har været i byrådet i Vejen, og ved hvad han taler om. Så det var først på generalforsamlingen, at Tommy blev valgt. Det var ikke aftalt på forhånd”, slår Klaus fast.

“David er en flink person, men han kan ikke selv komme i byrådet. David er blevet en god ven for mig, så jeg er ked af, at han ikke vil stille op. Jeg havde ikke forestillet mig, at han ville tage det på den måde. Der er ingen bestyrelsen der har noget imod ham, han har altid været respekteret og en god partisoldat”, siger Klaus.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
YNAL KURT MADSEN
YNAL KURT MADSEN
11 måneder siden

jeg skal alrig stemme til konservatıv ER GLAD SF VİNDER VALG