Det er vinterferie – også i Fredericia, hvor gader og stræder er lidt mindre befolket end normalt, men vi besøger en række af byens butikker for at høre om salget af alt fra huer, handsker til striktøj. “Det sælger stadig, som varmt brød, fortæller de smilende ved Sportmaster i Gothersgade”, hvor Thomas Agerbo finder en række produkter frem, som er i høj kurs i disse dage.

Thomas Agerbo fra Sportmaster tog selv tøjet på.
Emma Mikkelsen fra Pigernes Verden.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

“Naturligvis er jakkerne og skitøjet populært lige nu, men også huer og handsker. Med sneen i går kom der også flere forbi i dag, for være klædt på, hvis det skulle ske igen,” siger Thomas fra Sportmaster.

MIAMI, som flytter om lidt, er også glade for vintertøjet, hvor særligt de lækre striktrøjer er i høj kurs.

Daniel Dam fra MIAMI
Emma Mikkelsen fra Pigernes Verden.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

“Vi har alle årstider i Danmark, og det afspejler vores tøjsortiment også. Jeg synes, at vintertøjet er utrolig lækkert i år – og en lækker striktrøje kan komiberes med meget. Det giver et væld af muligheder, så man er flot samtidig med, at man holder sig varm,” siger Daniel Dam fra MIAMI.

På den anden side af gaden ved Pigernes Verden er det også striktøjen, som Emma Mikkelsen viser frem, da vi spørger på den hurtige byrundtur til det varme tøj.

Tilbage i Sportmaster vil de også lige fortælle om Helly Hansens overflødighedshorn af skiundertøj – og som byens mange gode tøjbutikker viser i vinduer og udstillinger, så er der masser af muligheder, og skulle man stadig fryse kan man altid varme sig med en kop kaffe, the eller thailatte på en af byens cafeer eller restauranter.

#VINTERFERIEIFREDERICIA