Fredericia AVISEN har været forbi thansens fyrværkerisalg ved MesseC. Her tog vi en snak med kunder, som var henne at hente deres fyrværkeri eller for at købe noget mere.

Fredag den 28 december, var Fredericia AVISEN forbi teltet ved MesseC.. Ved indgangen til teltet var der lagt en flot rød løber.

Ved indgangen kommer jeg i snak med en mor og søn, som lige havde været forbi teltet for at købe lidt ekstra til nytåret.

”Det er anden gang vi er her ude, vi skulle lige have lidt til vores samling derhjemme, som vi tidligere idag har købt, men vi skulle lige have nogle raketter med”, fortæller Heidi Rose og smiler

Ved siden af står Heidis søn, Rasmus Rose, som fortalte hvorfor han synes om fyrværkeri.

”Det er bare flot at se på, jeg kan bare godt lide at se det”, fortæller Rasmus Rose.

Heidi tilføjer: ”Det er bare en tradition, at man lige har lidt til nytåret, det er hyggeligt og flot” afslutter Heidi med at sige.

Heidi Rose & Rasmus Rose. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Efter snakken med Heidi Rose og hendes søn, Rasmus Rose, fortsætter snakken med en herre ved navn Flemming Rasmussen.

Flemming Rasmussen fortæller, at hans kone har sendt ham ud for at købe fyrværkeri.

”Det er et most, at man skal have lidt krudt der hjemme. Jeg giver ikke så mange penge for det, men bare lidt er altid fint at have. Men min kone har sendt mig ud for at købe to bomberør, og det har vi nu snart gjort i 15 år. Det er kun det vi køber, og ikke andet”, fortæller Flemming Rasmussen og griner.

Afsluttende fortæller Flemming Rasmussen, at fyrværkeri symbolisere også lidt at det er nytår.

”Fyrværkeri er bare betagende at kigge på, det er utroligt flot, det er lidt anderledes. Det er selvfølgelig alt med omtanke, når man skyder fyrværkeri af. Men jeg kan sagtens bruge et par timer ude og nyde fyrværkeriet. På Café Razz har vi holdt nytår, og den udsigt man får, er fantastisk nytårsaften, det er oplevelsen værd”, siger Flemming Rasmussen

Flemming Rasmussen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Til slut tilføjer Flemming:

”Med min hjelm, så passer det meget godt, at jeg køber fyrværkeri. Det viser. at jeg passer på mig selv”, fortæller Flemming Rasmussen og griner.


https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce