Hannerup Kirke torsdag den 5. september 2019 kl. 19

Vokalgruppen inviterer på rejse gennem Europas forskellige musikkulturer med fortolkninger af vuggeviser og religiøse folketoner.

Koncerten er en hyldest til de toner, historier og folk, som vi står på skuldrene af, og taler til det universielle i mennesket – på tværs af tid og afstande.

Folkemusik er levende, åndende og altid i udvikling. Geografi, politik, religion og historiske begivenheder har alle været med til at forme den brede vifte af folkemusik, der findes i Europa, og især de forskellige kristne kirker har formet musikken. Folkemusikken har, ligesom religion, været et holdepunkt i menneskelivet og i årtusinder har de beriget og smittet af på hinanden.

På programmet til koncerten i Hannerup Kirke er folkemusik og religiøse sange fra bl.a. Danmark, Norge, Bulgarien, Finland, Tyskland, Frankrig og Iran.

Vokalgruppen Nevesta’s Voice består af Helene Tungelund, vokal og keltisk harpe; Elisabeth Klein, vokal og Johanne Lange, vokal.

Helene Tungelund er vokset op i Fredericia, og har modtaget sangundervisning gennem mange år på Den Kreative Skole. Under gymnasietiden havde hun hovedrollen i gymnasiets musical, og hun har sunget i utallige sammenhænge og mange forskellige stilarter. Nu er hun ved at tage kandidatuddannelsen i Folkemusik i Esbjerg.
Johanne Lange studerer på Folkemusiklinien på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Elisabeth Klein er uddannet klassisk pianist og har desuden en kandidat i global musik.

Nevesta’s Voice rejser ofte og studerer folkemusik og sange i store dele af Europa. Læs mere om deres spændende musik på www.nevestasvoice.dk

Til koncerten i Hannerup Kirke er der gratis adgang for børn og unge under 16 år, mens det koster 50 kr. for voksne.

Alle er velkomne!

https://www.facebook.com/demezafredericia/?ref=br_rs