”På ret kort tid er det lykkedes Karl William at skabe en lyd, der er helt hans egen. Det startede med r’n’b, men med tiden er hans drømmende musik blevet en slags afdæmpet, stemningsfuld pop. Som om Karl William altid ser verden gennem en semigennemsigtig dis.”

Karakteristikken stammer fra Soundvenue – der nævnte Karl Williams andet album som et af dem, de virkelig håbede på at høre i 2018. Og herefter ramte albummet “Livet, Faldet & Alt Det Andet” så endelig musik tjenesterne og er siden blevet råspillet i æteren.

Karl Williams stærke fortolkninger i sidste års Toppen af Poppen har, sammen med de tre singler, det også blev til i 2017 (”Forstenet”, ”Lidt ad gangen” og ikke mindst kæmpehittet ”Om igen”), i den grad også skærpet forventningerne. Og i 2018 har Karl William sat sig på radiofladen sammen med Burhan G og nummeret “Samme Vej”.

I 2016 blev Karl William tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger, i form af P3 Prisen. Et foreløbigt højdepunkt i en karriere, der vel nærmest kun har bevæget sig opad. Sammen med sine homies i musikkollektivet Hukaos var Karl William bannerfører for en ny lyd i dansk musik – i Berlingske beskrevet som: ”en dansk variant af en større international strømning ført an af de canadiske sangere Drake og The Weeknd.”

Karl William udtaler om forårstouren: Vi har efterhånden brugt de seneste par år på at færdiggøre vores album “Livet, Faldet & Alt Det Andet”. Det er blevet den seneste nye fortælling om, hvordan jeg har det, og det glæder jeg mig til at komme nærmere ind på. Folk kan forvente et set-up der matcher pladens univers, da det er de samme mennesker på scenen, som har været til stede i studiet. Vi glæder os som aldrig før.”

Support: Daniel Joy

Der er support med Daniel Joy. Daniel Joy er en 24-årig ung musiker, der befinder sig i singersong-writer/pop-universet.

Koncerten er i Tøjhuset fredag, den 15. marts kl. 21. Billetter kan købes på tojhuset.dk.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen