Torsdag d. 20. januar 2022 kl. 19.30 er der koncert i Hannerup Kirke. De medvirkende er sopran Julie Husballe Hansen og pianist Rasmus Dahl Nielsen.

Julie er opvokset i Taulov, og har gennem mange år fået undervisning på Den Kreative Skole i Fredericia, ligesom hun også har sunget i Taulov Kirkes Kor og været kirkesanger i Herslev Kirke. Julie har vundet flere priser; på Den Kreative Skole vandt hun i 2014 årets Talentpris i Drama; i 2015 årets Talentpris i Dans og i 2018 årets Talentpris i Musik. Hun deltog i talentkonkurrencen Unge Sangere, hvor hun i 2018 vandt pianist Ulrich Stærks Pris.

Året efter, i 2019, vandt hun 1. prisen som Årets Unge Musicalsanger. I 2018 sang Julie julen ind med Sissel Kyrkjebø ved en koncert i Vejle Musikteater. Sideløbende med gymnasiet begyndte hu i 2018 på MGK (Musikalsk Grund Kursus) i Kolding med klassisk sang, indtil hun i foråret 2019 blev optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun studerer og modtager sangundervisning hos Lars Thodberg Bertelsen. Ved siden af er Julie ansat som sopran i Vor Frue Kirkes Kantori i Aarhus.

Pianist Rasmus Dahl Nielsen studerer ligeledes på Det Jyske Musikkonservatorium. Han stammer fra Sydfyn og er en meget alsidig pianist – han spiller alt fra folkemusik og jazz til klassisk og det der imellem. Rasmus komponerer også egen musik og udgiver meget snart et album ved navn ”Unearth”.

Julie og Rasmus har sunget og spillet sammen i godt et års tid og er glade for samarbejdet.

Programmet ved koncerten i Hannerup Kirke byder på et blandet repertoire med nyere klassiske melodier og musicalsange, såsom: ”Sure on this shining Night”, ”The Light in the Piazza”, ”Var det en drøm”, ”Jeg venter månen” og meget mere.

Kom og få en fantastisk musikalsk oplevelse – der er gratis adgang.