Forside FHK Koncentrationen i højsædet hos FHK før topkamp

Koncentrationen i højsædet hos FHK før topkamp

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Høj koncentration og fokus. Det var et gennemgående tema, da Fredericia AVISEN overværede FHKs træning.

Første- og andetholdet trænede sammen, da AVISEN overværede onsdagens træning. Det er blandt andet med til at gøre springet fra 2. division til 1. division mindre for de pågældende spillere på 2. divisionsholdet.

Der blev trænet igennem for fulde gardiner. Lasse Folkmann og Jesper Houmark tog sig det meste af tiden af 1. divisionsholdet, mens målmandstræner Johnny Ebbesen styrede 2. divisionsholdet. Den normale assistenttræner, Ole Damgaard, var ikke til stede, da han er på ferie.

 Thomas Aagaard og Christian Wetche benyttede blandt andet træningen til at styrke deres reflekser med en lille bold, som de skulle holde i gang med at spille den til hinanden på første “slag”. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I begge ender af banen var der hele tiden knald på. Der var ikke tid til at slække på koncentrationen. Flere gange under skudøvelser gav det et ordentligt brag. Blandt andet fra 2. divisionsholdets Anders Sell, som ved flere lejligheder i den indeværende sæson har trænet med 1. divisionsholdet, når de har haft træningspas, der kun har været forbeholdt for spillerne omkring 1. divisionstruppen.

I denne øvelse gjaldt om for de angribende spillere, at angribe bredt i banen og få bolden ind bag Emil Tellerup i målet. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Et gennemgående tema ved FHKs træninger generelt er, at de har et fast element, hvor de er 3-4 spillere sammen og skal løbe kontra og så score. Spillerne var denne onsdag delt op sådan de var fire hold i alt, og har gjaldt det om at komme først til otte mål. Konkurrenceelementet er altid stort i den øvelse, og efterfølgende var der, som sædvanligt, diskussion om dommerne nu havde talt korrekt.

Én ting er dog sikkert, FHK lignede et hold, der er klar til søndagens topbrag mod Tønder.

https://www.facebook.com/VinobleFredericia/d
Annonce