Der har været megen debat om det gravearbejde Fredericia Spildevand i fremtiden vil foretage i området omkring Vejlevej og Indre Ringvej. Det får nu Fredericia Kommune til at indkalde Business Fredericia og Fredericia Spildevand til et dialogmøde.

Lyskrydset ved Vejlevej og Indre Ringvej vil, såfremt planen føres ud i livet, blive lukket i en længere periode. Det har fået de erhvervsdrivende i området til at råbe vagt i gevær, hvilket har startet et større tovtrækkeri.

For at finde en løsning på dette indkalder Fredericia Kommune til et møde, hvor parterne kan snakke sammen.

“Fredericia Spildevand har indkaldt til et ekstraordinært bestyrelsesmøde i august, og vi vil gerne sørge for at facilitere et møde med alle parterne i området. Derfor indkalder Fredericia Kommune i samarbejde med Business Fredericia til et dialogmøde med Fredericia Spildevand”, fortæller Koncernchef René Olesen til Fredericia AVISEN.

“Tanken bag mødet er, at vi bringer parterne fra Fredericia Kommune, Business Fredericia og Fredericia Spildevand sammen for at skabe en god dialog sammen med nogle af de erhvervsdrivende i området, som uden tvivl vil blive påvirket af arbejdet”, siger Olesen og fortsætter:

“Målet er at få talt om hvordan vi løser det udfordringer der følger med bedst muligt. Det er et nødvendigt arbejde der skal udføres, men vi må have alle parter med i løsningen på hvordan vi kommer bedst i mål”.

“Der er formentlig flere mulige løsninger, og her må vi i Fredericia Kommune og Fredericia Spildevand lytte til de erhvervsdrivende. For de løsninger vi selv foretrækker kan være forskellige fra dem de erhvervsdrivende foretrækker. Det kan være, at de har et andet bud på hvordan vi bedst løser det. Så vi skal tale sammen og lytte på hinanden, således at vi får den bedste løsning for alle”, slutter Koncernchef i Fredericia Kommune, René Olesen.

https://www.ibc.dk/eud-business/