Kommunaldirektør i Fredericia Kommune, Annemarie Zacho-Broe, kommer med en opfordring til de fredericianske borgere som opfølgning på, at ejeren af Bræddehytten er blevet testet positiv for coronavirus.

Uden at have haft nogle sympotomer blev Michael Bent Christensen testet positiv for corona, da han lod sig frivilligt teste.

Det sker i kølvandet på, at smittetrykket i Danmark er stigende. I den forbindelse er der kommet ekstra restriktioner i flere danske byer.

“En af grundene til, at smittetrykket er stigende er, at der testes flere end der gjorde til at starte med, men generelt opfordrer vi til, at man skal lade sig teste, hvis man er den mindste i tvivl om man er smittet,” siger Annemarie Zacho-Broe og fortsætter:

“Hvis man har været til stede på Bræddehytten i den seneste periode kan jeg kun anbefale, at man bliver testet.”

I takt med den gradvise genåbning af samfundet og sommerferien har befolkningen generelt søgt tilbage mod gamle vaner. Eksempelvis er familier igen taget ud for at handle sammen og man sidder tæt på værtshuse.

“Man skal huske, at man stadig skal tage forbehold. Man skal ikke tage på hyggetur i Føtex med familien, og man skal huske at spritte af, når man går ind i butikkerne,” slutter Annemarie Zacho-Broe.

I forbindelse med udbruddet af Covid-19 er der oprettet en app, der gør, at man får besked, hvis man har været tæt på en person, der er testet positiv. Den kan man læse mere om her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer