Danmark vandt i søndags 3-0 på udebane mod Island i UEFA Nations League. I aften går det løs igen for den danske nations helte, når de løber på banen på Wembley, men der venter en svær opgave.

Island er kendt for fightervilje og at være en nation, der ikke burde være så højt rangeret på verdensranglisten, men det var ikke til at se. Uden at spille prangende vandt Danmark i sikker stil 3-0, og dermed blev der hentet en fin sejr til Kasper Hjulmands tropper, der nu skal vise sig frem mod en større modstander.

Sidst Danmark mødte England var den 8. september i Telia Parken, og det var noget af en langgaber. Opgøret endte 0-0, men i de seneste kampe, ganske vist mod lavere rangerende nationer, har danskerne fået hul på bylden. Først blev det til en sejr på 4-0 mod Færøerne i en testkamp på MCH Arena i Herning, og som beskrevet, så blev Island besejret i søndags.

I forhold til det opgør er Danmark uden Andreas Skov Olsen, der ellers har vist sig som et frisk pust og en mulig fremtidens mand i startopstillingen. Skov Olsen kom til skade med ryggen, og er ude i omkring seks uger, men i stedet kan man måske få Pione Sisto at se, da han også har en anderledes spillestil end de normalt foretrukkende fløjspillere Martin Braithwaite og Yousuf Poulsen.

Under Kasper Hjulmand har Robert Skov indtaget positionen på venstre back. Det er et sats, som man måske burde have afventet på klubplan, men man kan godt se tegningen til noget på den front. Skov scorede en fremragende kasse med det kolde højreben mod Island, og med de kvaliteter, som han har i det fremadrettede spil, har venstrebensspilleren sin berettigelse. Men at spille back mod Island er ikke det samme som mod England, og derfor er det i sådan en kamp, at Skov skal vise sit værd.

Danmark er i A-gruppen i Nations League, og meget skal gå galt, hvis de ikke fortsætter med at være der, og nu kan man i stedet kigge op i tabellen, hvor England er på førstepladsen i gruppen med syv point for tre kampe. Danmark er på tredjepladsen med fire point, og med en sejr er der derfor for alvor åbent om førstepladsen.

Aftenens kamp bringer også et jubilæum for to spillere. Christian Eriksen og Simon Kjær spiller begge kamp nummer 100 for det danske landshold. Dermed melder de sig ind i en særlig klub, der kun består af otte spillere. Det bliver spændende at se de to i aktion i aften, da de begge er kampafgørende spillere.

Opgaven om lidt bliver ikke nem. Senest hentede England en sejr på 2-1 mod Belgien. Det er ikke for sjovt, når man kigger ned over Englands hold fra den kamp og kan notere sig, at spillere som Harry Kane og Jadon Sancho startede på bænken,. Der venter derfor noget af en mundfuld for danskerne, når der klokken 20:45 fløjtes op på Wembley, hvor Danmark tilbage i 1983 triumferede med 1-0 i EM-kvalifikationen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer