Forside FHK Kommende FHK’er har advaret holdkammeraterne om Ultras

Kommende FHK’er har advaret holdkammeraterne om Ultras

DEL
Rasmus Thiemer-Jensen. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Rasmus Thiemer-Jensen skifter til næste sæson til FHK, men torsdag aften trækker han BSV-trøjen over hovedet, når de møder fredericianerne i pokalturneringen. Forud for det opgør har stregspilleren advaret holdkammeraterne om HK Ultras, som flere fra hans hold ikke har mødt tidligere.

I to sæsoner har Thiemer-Jensen tidligere tørnet ud for FHK, som han igen tager en tørn for fra næste sæson. Inden da gælder det en pokalkamp mod FHK, samtidig med at BSV er i gang med slutspillet om Danmarksmesterskabet.

“Kampen mod Fredericia bliver først og fremmest speciel i og med, at jeg kommer i en modstandertrøje. Jeg glæder mig meget til at vise mig frem og på bedst mulige måde vise, hvad jeg kan komme med,” siger Rasmus Thiemer-Jensen til Fredericia AVISEN.

BSV er inde i et presset program. Slutspillet kører for fulde drøn, men BSV er vant til det pres.

“Det kommer til at spille ind på den måde, som vi spiller på. Vi har fire kampe på 12 dage, og de kommer til at være afgørende for om vores sæson bliver en succes eller en skuffelse. Vi er et hold, som alle årene har været vant til at spille to kampen om ugen, når der har været europæisk deltagelse. Det er ikke nyt for os, så det er ikke fordi, at vi ikke er vant til det,” siger Rasmus Thiemer-Jensen.

Selvom BSV er i gang med at spille med om mesterskabet, og FHK derfor lyder som en mindre profileret modstander i forhold til de hold, som er med til at fordele medaljerne mellem sig i ligaen i ligaen, vil midtjyderne ikke undervurdere FHK.

“Vi har fuld respekt for Fredericia og det at være i pokalturneringen. Vi skal ikke huske lang tid tilbage, hvor vi selv dummede os mod Tønder. Derfor ved vi godt, at pokalen har sit eget liv. Fredericai har spillet en fantastisk sæson, så det er krymlet på kagen for dem, og de har helt sikkert trippet for at spille den her kamp, så de vil være ekstra tændte og det skal vi være klar på,” forklarer BSV-spilleren, der en del gange i den her sæson har set FHK spille:

“Jeg har både set videoer og kampe med FHK. Det er et godt hold, som er bredt mandskabsmæssigt. De har to spillere på hver position af høj kvalitet, og de kan godt lide at komme med fart over stepperne og få fart i kampen,” siger Rasmus Thiemer-Jensen

Selvom et avancement til FHK vil betyde, at Thiemer-Jensens kommende klub er at finde i pokalturneringen i næste sæson, så er det ikke noget, der får betydning for den nuværende BSV-spiller.

“Jeg er selvfølgelig BSV-spiller. Jeg tænker ikke så meget over det, når jeg er på banen. Der er lidt en forventningafstemning inden, men når jeg først er på banen er der ikke så meget at tænke over – jeg spiller for at vinde,” forklarer Rasmus Thiemer-Jensen.

En af de ting, som stregspilleren særligt glædet sig til ved kampen er et gensyn med de tilskuere, som fremover bliver hans fans.

“Det bliver mega fedt. De gange, hvor jeg har været her i den her sæson, har der været over 2.000 tilskuere. Jeg kender også Ultras fra tidligere. De bakker konsekvent op, og der er en del fra vores trup, som ikke har mødt Ultras. Jeg har forklaret dem lidt om, hvad der venter med både Ultras og de mange tilskuere i en håndboldglad by,” siger Rasmus Thiemer-Jensen.

Der er kampstart mellem FHK og BSV torsdag aften klokken 18:30 i thansen ARENA.

https://www.facebook.com/events/2002682916506460/
DEL