Geo tager sin succesfulde podcast Kan Man Tilgive en Psykopat et skridt videre, når han i 2021 drager på turné med sit nye onemanshow Søn af en Psykopat, hvor den jyske komiker med et humoristisk tvist endnu engang vender tabubelagte emner.

Søn af en Psykopat er en vanvittig tragisk – og ikke mindst komisk – beretning om Geos forhold til sin psykopatiske far. Historierne i showet er lige så morsomme, som de er ekstreme og tankevækkende. Når man hører dem, er man ikke i tvivl om, at Geos far var psykopat.

Showet er bogstaveligt talt skrevet i blod og tårer, og på vildeste humoristiske vis jonglerer Geo med disse skrøbelige og tabuiserede oplevelser, som tegnede de første 40 år af hans liv. ”Et monster som min far findes derude i så mange afskygninger. Jeg overvandt monsteret i mit liv og lærte at spotte en psykopat på den hårde måde. Og nu hvor det hele er på den anden side, fremstår mange af oplevelserne som psyko-sjove og er så utrolig befriende at grine af.”

Det er blot ét af mange stand-up arrangementer som besøger Fredericia i løbet af det næste år. Det vil foruden Geo også være muligt, at opleve shows med Linda P., Heino Hansen, Uffe Holm, Thomas Warberg, Thomas Hartmann & Torben Chris!

Geo – stand-up showet ’Søn af en psykopat’
Hvornår: Onsdag d. 17. marts 2021
Sted: Fredericia Teater

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer