Har du lyst til at prøve  en forenklet udgave af orienteringsløb – en slags skattejagt, så kig forbi hos Fredericia Orienteringsklub, FROS, som inviterer dig og din familie med ud på en frisk og anderledes tur i skoven. 

Vi tilbyder familier, begyndere og andre interesserede et gratis kik ind i orienteringssportens verden og laver lette baner på ca. 1,5 – 3 km i Hannerup skoven:

Næste søndag: 18. Februar  og 4. marts Mødetid/start mellem kl. 10:00 og 12:00 fra FROS klubhus, Hannerup Engvej 1c

Banerne vil være på stier og veje, så der er mulighed for at have børn med i klapvogne. Vi hjælper jer meget gerne i gang med brugen af kort og kompas inden turen går ud i skoven, hvis I ønsker det. Man kan bare møde op i fritidstøj og praktisk fodtøj til en frisk tur rundt i skoven. Selvom det hedder orienteringsløb må man gerne gå.

Orientering er motion for krop og hjerne – og alle aldersklasser kan deltage. Som familie kan I være med aktiv på samme tid og dele en masse fælles oplevelser. Selvom hver løber sin egen bane, er start og mål altid fælles for alle. I vælger selv, om I følges ad rundt eller, om I vil tage turen individuelt.

FROS byder på en lille forfriskning, når I kommer i mål. Der vil også være mulighed for at tage en frokostkurv med hjemmefra og hygge i klubhuset efter turen rundt i skoven. For flere informationer, se her.