Danmark For Målene handler om at fremme FN’s 17 verdensmål i din by. De 17 Verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030. Arrangementet foregår fra 14-18 på Rådhuspladsen d. 2/8.

I dag er kendskabet til målene kun på 20% blandt danskerne, hvilket Danmark For Målene vil ændre på. For at gøre Verdensmålene nærværende, kombinerer vi 3 mål ved hvert arrangement med ét overordnet tema.

EMBALLAGE SOM RESSOURCE

Når temadagen om EMBALLAGE SOM RESSOURCE kommer til byen, kommer det bl.a. til at handle om TILSTANDEN I VERDENSHAVENE, og hvordan vi kan være med til at gøre en forskel ved blot at AFFALDS- SORTERE, PANTE, og i det hele taget tænke affaldet som en RESSOURCE, der kan blive til nye ting.

På denne temdag vil der være lidt eksta ibørnehøjde, da Katrine Bille kommer forbi.

AKTIVITETER PÅ PLADSEN

På pladsen vil der være forskellige pavilloner med spændende og inspirerende informationer omkring de Verdensmål, der vedrører temaet ’Emballage som ressource.’ Der vil være en Skattejagt for børn, hvor børnene får udleveret en lille præmie ved indleve- ring, samt Tip en 17’er for voksne, hvor man deltager i en konkurrence. Derudover kan man skrive sit Hver- dagsmål i gæstebogen, tage en selfie ved den sjove selfievæg, spille på skærmen i Dansk Retursystems pavillon, eller få en kop kaffe og et stykke chokolade.

MØD KATRINE BILLE

Katrine Bille er dansk tv-vært og sangerinde. Hun er især kendt fra DR Ramasjangs programmer ”Lille Nørd” og ”Luk op, Luk i” og har også lavet ”Cirkus Summarum”, og sidste sommer var hun vært på sommerferieprogrammet ”Sommer i Ramasjang”. Hun blev ansat ved Danmarks Radio i 2009. Katrine vil lave et show for børn og barn- lige sjæle på temadagen om ”Emballage som Ressource”.

Dansk Retursystem, Makeen Energy, Nordea Invest, BKI – Brasil Kaffe Import, Sodemann og IVECO støtter Verdensmålene og vil sammen med Danmark For Målene give inspiration til, hvordan vi som borgere også kan støtte Verdensmålene. Vi håber, at du vil støtte op om ’Danmark for Målene’ og være med til at sikre én bæredygtig verden.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia