Kolding Kommune lancerer komtilkolding.dk, der skal gøre det let at vælge Kolding som hjemkommune – uanset om man er på jagt efter et sted at bo, eller der skal findes den rette placering til en virksomhed

Hvad er der på hylderne, og hvorfor kan det være en god idé at vælge en byggegrund i Kolding Kommune, når man ønsker at opføre drømmehuset til familien? Og hvilke muligheder og fordele er der, hvis man ønsker at udvide sin virksomhed eller finde en mere central placering i landet?

Det er nogle af de spørgsmål, man kan få svar på ved at gå på komtilkolding.dk, som Kolding Kommune lancerer i dag.

Her kan man bl.a. se, hvad der er til salg af jord i kommunen, både til private og til virksomheder. Hvis man er en investor på udkig efter en god forretning, kan man også se, hvor det er muligt at købe en storparcel til et nyt boligområde.

Et udstillingsvindue
Ud over facts om kvadratmeter og priser bliver siden bl.a. løbende krydret med nyheder og gode historier om vækst og bosætning. De kan være med til at give potentielle tilflyttere et billede af, hvordan det er at bo i Kolding Kommune, og hvad man har af muligheder for at leve det gode liv f.eks. som børnefamilie eller studerende.

– Vi kan se en fordel i at skabe overblik for folk, der skal begynde et nyt kapitel i deres liv. Det kan f.eks. være par på udkig efter en ny bolig – en person, der skal flytte til Trekantområdet på grund af job eller studier – eller en virksomhedsejer, der har brug for mere plads. Man kan bruge komtilkolding.dk som indgang til, hvad vi har at byde på, for hjemmesiden bliver også et udstillingsvindue for alt det, vi har, og som gør Kolding Kommune til et attraktivt sted at slå sig ned. Der er virkelig gang i vores kommune på mange gode måder. Det skal vi bare blive bedre til at fortælle hinanden og omverdenen. Og det kan hjemmesiden hjælpe os med, pointerer borgmester Jørn Pedersen.

Fokus på de gode løsninger

Komtilkolding.dk er også en let indgang til Kolding Kommunes bosætningskonsulent, der netop er ansat i afdelingen Strategisk Vækst. Og hjemmesiden er også indgang til de kommunale medarbejderne, der sælger byggegrunde og erhvervsjord. Via siden er det desuden muligt at skrive sig op til et nyhedsbrev, der udkommer, bl.a. når der er nyt om byggegrunde.

– Vi er meget optaget af at få fortalt, at det er muligt at leve det gode liv i Kolding Kommune. Vi hjælper meget gerne med at finde den gode løsning f.eks. for en børnefamilie, der skal skabe sig en tryg base, og som træffer et stort og vigtigt valg ved at købe en byggegrund. Den rigtige grund er ikke nødvendigvis den tættest på motorvejen og op ad et supermarked. Det kan også handle om det fællesskab, der er i lokalsamfundet. Den dimension af bosætning håber vi også at kunne formidle via komtilkolding.dk og bosætningskonsulenten, forklarer Signe Marie Smidt, der er chef for afdelingen Strategisk Vækst.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer