Det Grønne Rum præsenterer et lille modtræk Black Friday kaldet Green Friday, derfor kan man i dag under den store forbrugsfest trække sig tilbage i Det Grønne Rum og lave bæredytige julegaver.

Mange genbrugsmaterialer og underskud af byens aviser vil både kunne fremtrylle gaver og aviserne kan genbruges som festligt indpakningspapir.

Ellen Marie Fonvig bæredytighedskonsulent i kommunen fortæller om Green Friday.

“Det er et modtræk til Black Friday, hvor der er meget forbrug og vi danskere bruger mange ressourcer på dagen, derfor sætter vi i Det Grønne Rum fokus på at forberede os til en grønnere og mere bæredygtig jul. Det gør vi ved at åbne små juleværkstæder, hvor man kan lave juledekorationer, bivokslys, trykke t-shirts med fra drengene fra MakerSpace og man kan lave bæredygtige bolsjer, da vi laver et rum, hvor man kan lave sine egne. Vi skal hygge os hele eftermiddagen og aftenen. Vi har appelsiner, pebernødder, kaffe, the og saftevand, og alt hvad vi kan finde på. Som regel har andre også godter med,” fortæller Ellen Marie Fonvig og fortsætter:

“Vi bruger naturmaterialer og genbrugsmaterialer, vi tilstræber at få så meget økologi som muligt. Vi har gaveindpakning, fordi når man har lavet årets bæredygtige gaver, så skal man pakke dem ind i brugte aviser”

Se meget mere i indslaget

http://www.enggaard.dk/

Skriv et svar