Black Friday-bølgen ruller, og mange fredericianske butikker ruller med. En af de nye i klassen; skønhedsklinikken Smuk-Nu glæder sig også til at forkæle deres kunder på Black Friday, som de fejrer med gode tilbud.

Spar 15 procent på produkter, gavekort og behandlinger – kun fredag den 29. november hos Smuk-Nu i Købmagergade 51A.

“Vi har valgt at give lidt tilbage til vores nuværende og kommende kunder med et super godt tilbud. Vi giver 15 procent på alt fra ansigtsbehandlinger, bryn, vipper, negle, og mange andre lækre produkter. Vi glæder os til at byde alle velkomne i klinikken til Black Friday,” siger Marie-Louise og Carina fra Smuk-Nu.

Skulle du ikke have tid i morgen, så har du stadig mulighed for at gøre et kup.

“Vi giver også 15 procent på gavekort denne fredag, men vi naturligvis håber vi at se mange til Black Friday hos os, så kig forbi, vi garanterer et smil og ikke mindst en god kvalitetsbehandling,” slutter makkerparret bag Smuk-Nu.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Om Smuk-Nu

Smuk Nu byder dig velkommen til en professionel og resultatorienteret klinik i hjertet af Fredericia, som tilbyder alt, hvad skønhedshjertet kan begære. Alt samlet på et sted. Her finder du dygtig og passioneret statsanerkendt Kosmetiker, Negleteknikker og lægeeksamineret Fodplejer – eksperter på hvert deres felt – som arbejder med en masse lækre, nøje udvalgte produkter og mærker både i klinikken og til hjemmebrug.

Smuk Nu tror på høj kvalitet og elsker øko-ansvarlige produkter, og sætter en ære i at finde det helt rigtige produkt til hver enkelt kunde. Smuk Nu byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser, hvor du er lige så sikker på at møde ekspertise og professionalisme som en uformel snak. Smuk Nu glæder sig til at byde dig velkommen indenfor.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

Leave a Reply