På Skt. Hans Aften vender heksen kosten mod bloksbjerg, og du kan være med til at sende hende af sted fra Madsby Legepark torsdag den 23. juni. Skt. Hans Aften starter tidligt i år. Allerede fra kl. 10.30 kan du tage i legeparken og se dukketeaterforestillingen ’Hans & Grethe’.

Picnic og grill
-Fra kl. 17.00-19.00 kan du bruge fællesgrillen, som er gratis eller reservere din egen grill, hvis I kommer flere end 10 gæster. Book en grill på: www.fredericia.halbooking.dk og klik på fanen for Madsby Legepark, oplyser kommunen.

Køb mad og drikkevarer i Madsbykiosken, som har længe åbent eller tag gerne din egen madkurv og drikkevarer med og nyd den overalt i legeparken.

Underholdning hele aftenen
Legeparken har sørget for god underholdning og aktiviteter for hele familien. Æskens Ballonfabrik kommer forbi kl. 18.00-20.00 og underholder med ballonløjer og sjove lege.

Bandet ’Mig og Molly’ står for den musikalske underholdning. De slår sig løs på den store scene fra kl. 19.00 til cirka kl. 20.00 med gode Kim Larsen & Gasolin sange.

Årets båltale
Kl. 19.30 går byens borgmester Jacob Bjerregaard på med årets båltale. Bålet tændes cirka kl. 20.00 til ’Midsommervisen’, som synges sammen med ’Mig og Molly’ i bedste Shu-bi-dua stil.

Madsbytoget, Bådudlejningen og informationen har åbent til kl. 19.00, og fra kl. 17.00-20.00 kan du prøve en tur i de populære Waterballz.