Er du træt af at sidde indendøre og kigge ud på påskesolen? Så har du nu muligheden for at komme ud på vandet og se Fredericia fra den anden side. Vejret i påsken bliver rigtig godt – så det er med at komme ud at nyde det. Derfor har Sune Østergaard fra Get Outdoor åbnet muligheden for at leje en kajak på nettet – og hente den uden kontakt med andre mennesker.

“Lige nu er der ikke så meget at lave for folk. Der er mange der gerne vil lave noget, og en god måde at komme ud er det her. Det kan jo også blive lidt stramt at sidde indenfor. Vores onlinebooking er meget praktisk i tiden, for man har ikke kontakt med mennesker. Man booker online, henter udstyret – og så går man på vandet. Det kan man gøre to personer, tre personer eller hvor mange man er. Så kan man få frisk luft og få rørt sig lidt”, siger Sune Østergaard til Fredericia AVISEN.

“Det er altid en fantastisk ting at komme ud i naturen. Det tror jeg de fleste mennesker kender. Man ser lidt anderledes på tingene, og der falder en ro over en. Generelt det med at komme ud i naturen er godt for en, men at bevæge sig samtidig er rigtig sundt. Især i de her tider hvor man ret mere indendørs end ellers. Det er godt for sjælen”, forklarer han.

“Når folk booker online, så vil jeg ligge der klart til folk. Jeg har haft lidt udfordringer med at få de rigtige trailere hjem og sådan, men det her er stadig uden kontakt. Vandet er stadig lidt koldt, så hvis man falder i skal man stadig kunne holde varmen. Derfor har jeg købt tørdragter, så man forbliver helt tør selvom man kommer i baljen. Det kan man gøre med almindeligt tøj, men jeg anbefaler sportstøj. Jeg vil helt sikkert anbefale at man får en tørdragt med når man lejer sin kajak”, lyder det afslutningsvist fra Sune Østergaard.

Du kan booke din kajak her.

Leave a Reply