Hvis du synger i kor eller er med i et band, og samtidig er meget begejstret for D-A-D´s musikalske univers af sange og melodier, har du nu en unik mulighed for at komme på scenen ved årets Madsby Rock i Fredericia med en fortolkning af et D-A-D-nummer. I anledning af, at Danmarks største rockband er hovednavnet på endags-festivalen, har arrangørerne valgt at give arrangementet en ekstra musikalsk krølle.

I samarbejde med de fire herrer i D-A-D, Jesper og Jakob Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne udskrives der en særlig cover-konkurrence. Alle kan deltage. Opskriften er enkel. Find det D-A-D-nummer, som du, dit orkester eller kor synes bedst om. Lav jeres fortolkning, indspil det og send det som lydfil til Madsby Rock. D-A-D vil lytte og udvælge de bedste og mest fantasifulde fortolkninger. De fem bedste numre kommer på scenen i løbet af dagen den 22. august, hvorefter bandet vælger den bedste coverversion.

Giv D-A-D-sangen en ny forklædning

– Vi er meget spændte på denne ekstra musikalske krølle på Madsby Rock. Vi er overbevist om, at der rundt i landet gemmer sig bands, solister eller kor, der kan give D-A-D´s sange og melodier en helt ny forklædning. Vi håber derfor på, at vi i løbet af foråret vil modtage mange gode demoindspilninger, som kan komme i spil i konkurrencen, fortæller festivalarrangør Jesper Kongsted.

Med D-A-D som lyttende dommere bliver de bedste fortolkninger udvalgt til at optræde ved to semifinaler i Fredericia i løbet af næste år. Den første semifinale finder sted den 29. maj ved årets sommerrock i midtbyen, og den anden semifinale afvikles i Det Bruunske Pakhus den 7. august. På Madsby Rock 2015 den 22. august vil det bedste af i alt fem finalebands blive kåret. Udover at komme på scenen ved Madsby Rock, vil den bedste D-A-D-fortolkning blive tilbudt en gratis studieindspilning af netop vindernummeret.

Alle, der ønsker at bidrage til konkurrencen skal senest 13. marts have tilmeldt sig på mail, og senest 30. april skal du/I have sendt bidraget på en MP3-fil på mail.

De nærmere detaljer omkring DAD-konkurrencen er offentliggjort på Madsby Rock´s hjemmeside www.madsbyrock.com, og du kan løbende følge konkurrencen på www.facebook.com/MadsbyRock.