Alle fredericianere får nu en unik mulighed for at brande Fredericia med en unik Halloweenpark. Det sker når Madsby Parken i 2020 giver mulighed for, at alle kan være med til at pynte og sætte deres præg på Madsby Legepark til Halloween.

Kim Ekstrøm har inviteret Fredericia AVISEN i Madsby Parken for at fortælle mere om et projekt, han virkelig håber, at fredericianerne vil være med til at løfte: Halloween.

“Vi startede selv sidste år og som dagene gik tog det fart. Det endte med, at vi fik skabt et (U) hyggeligt miljø i samarbejde med kolleger, skoler og børnehaver. Der er ingen tvivl om, at Halloween er kommet for at blive i Danmark, og det tager fart i disse år,” lyder det fra Kim Ekstrøm.

“I 2020 vil vi gerne invitere alle byens borgere til at være med til at pynte og designe årets Halloween. Vi havde sidste år en række skoleelever og børnehavebørn med, og det var et kæmpe hit, særligt da vi inviterede til Halloweenaften med grillhygge. Det vil vi gerne gentage i 2020,” uddyber Kim.

Hvad skal man gøre?

“Det er meget let. Hvis man har gode ideer – og remedier så må man udstille dem og det i Madsby Legepark i Halloweenugen. Hvis man elsker græskar, kan man få et helt bed. Hvis man vil lave noget ekstra uhyggeligt, som man normalt laver på sin egen vej, kan man få lov at dele det med alle i byen hernede,” siger Kim Ekstrøm og fortsætter:

“Jeg håber, at mange vil støtte op – og være med til at sætte Fredericia på landkortet. Vi kan virkelig noget i Fredericia, når vi står sammen, og hvorfor skal det være Tivoli, der løber med hædren for Halloween hvert år? Det kunne lige så godt være os.”

Vil du være med, så kan du kontakte Madsby Parken på madsbyparken@fredericia.dk

Se billederne fra sidste år her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer