Fælleskoret er en mulighed for alle sangglade fredericianere til at være med i et sjovt fællesarrangement

Hvis du kan lide at synge, så har du nu muligheden for at få rørt sangmusklen sammen med en masse andre sangglade mennesker. Fredericia Kommune gentager succesen fra sidste år og inviterer alle korsangere i Fredericia Kommune til at deltage i årets Fælleskor i forbindelse med fejringen af 6. Juli-Dagene.

Det er sangerne og ikke korene, der deltager i fælleskoret, så der er også plads til dem, der ikke synger i kor. Fælleskoret er en mulighed for alle sangglade sangere til at være med i et sjovt fællesarrangement.

Fælleskoret skal synge tre fædrelandssange på Rådhuspladsen den 6. juli om eftermiddagen. Sangene, der skal synges i år, er: Danmark nu blunder den lyse nat, I Danmark er jeg født og Frit land.

Der vil blive afholdt to fællesprøver, hvor alle kan deltage. Det foregår i Lille Sal på Den Kreative Skole torsdag den 7. juni kl. 16.30-18.30 og tirsdag den 12. juni kl. 16.30-18.30

Du kan tilmelde dig fælleskoret på Kirstinekravn@gmail.com – også selvom du ikke synger i kor, men bare elsker at synge sammen med andre. Når du tilmelder dig koret, får du øve-filer tilsendt, så du kan øve dig derhjemme.