Patrick Cakirli er ude på en march mod ensomheden. 300 km går han fra København til Århus for at gøre opmærksom på, at flere og flere unge mennesker føler dig ensomme.

På søndag er han nået til Fredericia og han starter sin march kl. 9.00 fra Snoghøj Højskole på Højskolevej 9 i Fredericia.

Men Patrick har brug for din hjælp! Han går nemlig kun, når han har følgeskab af andre – ellers står han stille. Formålet er at understrege, at ensomhed bedst bekæmpes i fællesskab.

Antallet af ensomme børn og unge er steget støt de seneste år. Det sætter vi i fællesskab fokus på, når vi sammen med Patrick Cakirli skyder årets helt store gåtur, March mod Ensomhed, i gang den 12. april.

Patrick har selv ensomhed tæt inde på livet, og derfor er March mod Ensomhed også et meget personligt projekt. Mellem den 12. og 26. april vil han gå mere end 300 km fra København til Aarhus, men han har brug for din hjælp! Han går kun, når han har følgeskab af andre – ellers står han stille. Målet er at understrege, at ensomhed bedst bekæmpes i fællesskab.

Alle er meget velkomne til at deltage – store som små, gamle som unge. Gå med noget af vejen på en eller flere af nedenstående etaper og vær med til at sætte fokus på ensomhed.

Du kan læse mere om Patrick og hans march mod ensomhed her: