Sommeren er over os, og Madsby Legepark starter med en række ekstra oplevelser og aktiviteter for alle sommergæster

Legeparken besluttede sidste år at markere sin fødselsdag hvert år med ekstra aktivitets- og oplevelsestilbud. I år fejres dagen mandag den 4. juli med fokus på mad i børnehøjde og lidt for de voksne også.

Masterchef i børnehøjde
Under kyndig vejledning af Karin Rahbek fra Kringsminde kan alle børn finde deres indre chefkok frem mellem kl. 11.00-14.00. Vi har sørget for sunde og spændende råvarer, som de kan tilberede over bål.

Mød lokale råvareproducenter
Mellem kl. 11.00-15.00 har de voksne mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de lokale råvareproducenter. Der er vin fra Modavi Vin, kager og tærter fra Karins Køkken, sunde aroniabær fra Elkærholm og honningprodukter fra Fredericia & Omegns Biavlerforening.

Fødsesdagsaktiviteter for alle
Der er selvfølgelig også tænkt på ekstra oplevelser og aktivitetstilbud for vores gæster på Legeparkens fødselsdag.

Fra 13.30 til 14.30 arrangerer Legeparken Mooncarrace på Mooncarbanen, hvor den indre Formel 1-kører kan få testet sit talent.

Mellem kl. 11 og kl. 15 kan du købe billet til og deltage i en lagkagejagt, som hele familien kan deltage i. Det gælder om at løse opgaverne for at samle ingredienser ind, så man kan lave sin egen lagkage til fire personer. Det koster 30 kr. at være med.

KL. 10.30 kan du se dagens dukketeaterforestilling på den udendørs dukketeaterscene, og kl. 13.00 inviterer Legeparken børn og forældre til en spændende eventyrfortælling i ”Eventyrgrotten”.